Beauty
kollektivet

Alla ska ha rätt till god hygien.

Ett skepp kommer lastat

I helgen packades det påsar för fullt hos Beautykollektivet, vi kom upp i nästan 100 st välkomstkit som sedan levererades till Unizon & deras skyddande boenden över hela Sverige. I påsarna hamnade både basala hygienprodukter och en dos guldkant. Vi vill tacka Eleni & Chris, Cetaphil, Rituals, Zlatan Ibrahimovic Parfums, OPI, Nivea, Cremorlab, Aromatica, Eucerin, Depend, Aspire Brands, Nordic Beauty Import, Mildh Press samt Daisy Beauty.

Stötta kollektivet

Beautykollektivets verksamhet bygger på stöd från företag inom hygien- och skönhetsbranschen.

Är du inte ett företag men vill ändå stötta oss? Följ oss i sociala medier och sprid ordet om kollektivet.

Ställ upp som volontär

Just nu är vi i startgroparna och behöver få igång verksamheten men om allt rullar på kan det säkert behövas hjälp i framtiden. Då kommer vi att flagga för det här.

Bidra genom donationer

Vill ditt företag hjälpa till med produkter, logistik eller liknande? Skicka ett mejl till beautykollektivet [at] jessicablockstrom.se! Eftersom vi inte är en organisation kan vi inte ta emot pengar.

Vi stöttar beauty-kollektivet

En rad företag och organisationer har varit generösa nog att ställa upp och stötta Beautykollektivet på olika sätt. Klicka här för att se en fullständiga lista över de aktörer som stöttat oss såhär långt.

Kontakta oss

Site built and maintained by RMCK. All rights reserved. © 2020